necka24 Zvezda
Broj poruka : 558 Datum upisa : 10.05.2010 Godina : 26 Lokacija : Srbija
| Naslov: Novi Look foruma......=D(za obične članove) Sub Okt 02, 2010 9:02 am | |
| Pošto mi obični članovi ne možemo da pišemo u "Novosti i obaveštenja" stavila sam ovde još jednu temu da i mi razmenimo utiske. - Citat :
pozzic svima..... nadam se da vam se svidja novi Look foruma...........ovih dana cu jos raditi na njemu i zato mi je potrebna vasa pomoc.........
Potrebne su mi slike vasih petova obucenih u nesto sto je predvidjeno za JESEN.........i naravno HALLOWEEN......slike ce biti upotrbljene za baner.... hi hi hi
Sta mislite o novom looku...jel vam se svidja.....=D Pa hajde napišite šta mislite i stavite poneku sliku... | |
|
necka24 Zvezda
Broj poruka : 558 Datum upisa : 10.05.2010 Godina : 26 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Novi Look foruma......=D(za obične članove) Sub Okt 02, 2010 9:04 am | |
| Meni se mnogo dopada,ova pozadina je prelepa a i ikonice su zanimljive. Evo moj mali doprinos: *Ovo je pet od mog kumica Veljka,Cigo,trazio je da ga postavim* | |
|
Pedj@ Glavni Admin
Broj poruka : 1003 Datum upisa : 06.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Balkan
| Naslov: Re: Novi Look foruma......=D(za obične članove) Sub Okt 02, 2010 11:54 am | |
| hvala........zasto vi nemozete da pisete u obavestenjima.....???....sad cu to da popravim........=D | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Novi Look foruma......=D(za obične članove) | |
| |
|